Kirsikkainen ja mustikkainen punaviini Piemontesta
Enzo Bartoli tarjoaa viinivalikoiman Piemonten parhaimmista rypäleistä, korostaen Piemonten sielua jokaisessa viinissään. Enzo Bartoli vaihtelee Barolosta, kuninkaiden viinistä, Barberaan, kansan viiniin ja kaikkiin piemontelilaisiin lajikkeisiin siltä väliltä. Dolcetto on paikallinen piemontelainen rypäle, joka on hieman jäänyt "suurten" rypäleiden Barberan ja Nebbiolon varjoon.
Tuottaja
Kasvuympäristö
Piemonte. Kalkkipitoiset ja savipitoiset maaperät, jotka tuottavat pehmeitä, intensiivisiä viinejä monimutkaisilla tuoksuelämyksillä.
Valmistus
Käyminen ruostumattomissa terästankeissa. Lyhyt kypsytys tankissa.
Väri
Rubiininpunainen
Tuoksu
Erittäin intensiivinen, hedelmäinen, kirsikkainen, marjoja, hilloa, vaniljaa ja hiven mantelia
Maku
Suussa se on kuiva, raikas ja miellyttävän pehmeä.
Ruokasuositus
Ihanteellinen pari lihaisten alkupalojen, punaisen lihan, pastan ja pizzan kanssa.