Valloittavat lambruscot ovat luonnostaan matala-alkoholisia ja monipuolisia ruoka- ja seurusteluviinejä, aina valmiina kesäiseen herkutteluun ja huolettomaan yhdessäoloon.
Emilia-Romagnan alueella Italiassa Lambrusco-rypäleistä tehdyt kevyen pirskahtelevat viinit kuuluvat erottamattomasti paikalliseen ruokakulttuuriin. Parmankinkun ja kypsytetyn parmesaanin suolaisuudesta syntyy sointuva vastinpari lambruscojen marjaiselle makeudelle, jota raikas hapokkuus kannattelee. Italialaisten antipastojen lisäksi risotot, pastat ja pizzat saavat lambruscosta oivallista seuraa.
Puolimakea, kevyesti pirskahteleva lambrusco on todella monikäyttöinen viini. Se on rento seurustelujuoma ja viilennettynä mainio, raikas aperitiivi tai kevyt drinkki kesäpäivän lämmössä nautittavaksi.
Lambrusco Rosato on puolimakea, hapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on mansikkainen, vadelmainen, metsämarjainen ja kevyen kirsikkainen.
Tuottaja
Maku
Lambrusco Rosato on puolimakea, hapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on mansikkainen, vadelmainen, metsämarjainen ja kevyen kirsikkainen.
Ruokasuositus
Appellaatio
Lambrusco Dell´Emiglia IGT Rosé
Sokeripitoisuus
42,30 g/l
Valikoimat
Vähittäiskauppa