Valloittavat lambruscot ovat luonnostaan matala-alkoholisia ja monipuolisia ruoka- ja seurusteluviinejä, aina valmiina kesäiseen herkutteluun ja huolettomaan yhdessäoloon.
Emilia-Romagnan alueella Italiassa Lambrusco-rypäleistä tehdyt kevyen pirskahtelevat viinit kuuluvat erottamattomasti paikalliseen ruokakulttuuriin. Parmankinkun ja kypsytetyn parmesaanin suolaisuudesta syntyy sointuva vastinpari lambruscojen marjaiselle makeudelle, jota raikas hapokkuus kannattelee. Italialaisten antipastojen lisäksi risotot, pastat ja pizzat saavat lambruscosta oivallista seuraa.
Puolimakea, kevyesti pirskahteleva lambrusco on todella monikäyttöinen viini. Se on rento seurustelujuoma ja viilennettynä mainio, raikas aperitiivi tai kevyt drinkki kesäpäivän lämmössä nautittavaksi.
Lambrusco Bianco on puolimakea, keskihapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on päärynäinen, hunajameloninen, hennon sitruksinen ja kevyen kukkainen.
Tuottaja
Maku
Puolimakea, keskihapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on päärynäinen, hunajameloninen, hennon sitruksinen ja kevyen kukkainen.
Ruokasuositus
Appellaatio
Lambrusco Dell´Emiglia IGT Bianco
Rypälelajike
Lambrusco Salamino, Lambrusco Maestri, Lambrusco
Sokeripitoisuus
44,54 g/l
Korkki
Synteettinen korkki
Valikoimat
Vähittäiskauppa