Berta Tre Soli Tre

Kahdeksan vuotta kypsytetty Nebbiolo-grappa on runsas, maskuliininen ja voimakas.

Kolme (tre italiaksi) on voimakas ja maaginen luku. Se on Yhden, ykseyden, ja Kaksi, kaksinaisuuden, yhdistelmä. Nimen taustalla on myös kolme suurta Nebbiolo-rypäleen aluetta, joista tämä grappa ammentaa eleganssinsa – mutta se on aurinko (italiaksi sole), joka hyväilee ja lämmittää rypäleitä, sekä kahdeksan vuoden kypsytys, joka tekee siitä niin hyvää.

Tuottaja
Kasvuympäristö
Rypäleet ovat peräisin La Morran, Neiven ja Barolon kaupungin lähistöllä sijiatsevilta tarhoilta.
Valmistus
Grappa valmistetaan tislaamalla Nebbiolon mäski kuparipannuissa, joita lämmitetään höyryllä. Jonka jälkeen grappa kypsyy tynnyreissä kahdeksan vuotta.
Väri
Tumma meripihka
Tuoksu
Hurmaavassa tuoksussa kypsien hedelmien kuten aprikoosin, mustaherukan ja kirsikan aromeja sekä aavistus kaakaota ja vaniljaa.
Maku
Maku on voimakas ja hieman hapokas, maun aromit seuraavat tuoksun aromimaailmaa. Lopussa tuntuu hienostunutta tammisuutta ja jälkimaku on pitkä.
Maa
Italia
Alue
Piemonte
Rypälelajike
Nebbiolo
Alkoholipitoisuus
43,00 %
Pullokoko
0,7 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Korkkitulppa
Valikoimat
Ravintolamyynti