Ensiluokkainen luomu-kuohuviini
Ferrari Trento on Giulio Ferrarin 1902 perustama viinitalo, joka on alusta alkaen valmistanut kuohuviinejä perinteisellä menetelmällä. Ferrarin Trenton kuohuviinit ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja ne nauttivat laadukkaan kuohuviinin suosiosta ympäri maailman.
Tuottaja
Kasvuympäristö
Rypäleet ovat peräisin talon omilta luomutarhoilta, jotka sijaitsevat korkealla Dolomiittien rinteillä. Vuorokauden lämpötilavaihtelu on suuri, luoden erinomaiset kypsymisolosuhteet rypäleille.
Valmistus
Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa raikkaiden aromien säilyttämiseksi. Kuohuviini valmistetaan perinteisellä menetelmällä. Se saa kypsyä hiivasakoilla 18-24 kuukautta.
Väri
Oljenkeltainen, kultaisin vivahtein
Tuoksu
Moniulotteinen ja elegantti, yhdistäen tuoreiden hedelmien raikkauden sekä paahteisen leivän vivahteet.
Maku
Tasapainoinen ja harmoninen, sisältäen kypsien hedelmien ja makean mantelin sävyjä. Hienostunut, pitkäkestoinen suutuntuma.
Ruokasuositus
Tarjoillaan parhaimmillaan 8°C:ssa